Licenc információk:

A Gallo Images termékeihez elérhető licencjogok típusairól, valamint az összes, ezekhez a termékekhez és jogokhoz kapcsolódó licenc megállapodásról itt talál információt.

Jogdíjas képek (Rights-Managed vagy RM)
A jogdíjas képek letöltése felhasználási alapon kerül engedélyezésre.A termék használatának díját számos tényező alapján számoljuk ki, beleértve a kép méretet, az elhelyezést, a használat időtartamát és a földrajzi elterjedést. Amikor RM terméket rendel, az Ön által megadott információk alapján határozzuk meg a felhasználási jogokat. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Gallo Images-el a pontos ár meghatározásáért! Néhány jogdíjas termék megvásárlásához kizárólagos jogok iselérhetőek. A jogdíjas termékek valamennyi licence függ a Gallo Images Editorial, Rights-Managed and Rights-Ready Image and Film License Agreement. .

Rights-ready (RR)
A rights-ready termékeket az engedélykérés időpontjában meghatározott használat, projekt és végső ügyfél szerint lehet felhasználni.Rights-ready termék rendelésekor meg kell adnia, hogy mire szeretné használni a terméket, illetve milyen projekthez és végső ügyfél részére kívánja azt felhasználni.A rights-ready termékek ára kizárólag az Ön által kiválasztott termék felhasználásától függ. Nem kell további jogdíjat fizetnie, ha az engedélykérés időpontjában meghatározott projekthez és végső ügyfél részére ismét felhasználja a rights-ready termékeket. A rights-ready termékek valamennyi licence függ a Gallo Images Editorial, Rights-Managed and Rights-Ready Image and Film License Agreement. .

Jogdíjmentes (Royalty-free vagy RF)
A jogdíjmentes termékeket az engedélyes bármennyiszer, bármennyi projekthez felhasználhatja további díjak nélkül. A jogdíjmentes termékek ára kizárólag a licenckérő által használni kívánt termék fájlméretétől és a felhasználásra jogosult személyek számától függ (maximum 10), nem pedig a konkrét felhasználástól. Felhasználási alapon nem kell további jogdíjat fizetni. Azonban, mint a Gallo Images összes licence, úgy ezek a jogok sem átruházhatók, kizárólag az engedélyesnek szólnak. Ez azt jelenti, hogy ha az engedélyes az RF terméket egy származékos munkában másik személy részére használja fel, a másik személy nem használhatja fel az engedélyezett terméket a származékos munkán kívül más célra. A jogdíjmentes engedélyek soha nem kizárólagosak. A jogdíjmentes termékek valamennyi licence többek között az alábbi megállapodásoktól is függ Gallo Images Editorial, Rights-Managed and Rights-Ready Image and Film License Agreement. , iStock, Thinkstock.

Szerkesztői használat
A szerkesztői jogok felhasználási alapon kerülnek engedélyezésre. „Szerkesztői” módon történőfelhasználás: említésre méltó vagy közérdeket szolgáló eseményekhez kapcsolódó felhasználási mód. Ha a szerkesztői gyűjteményünk egyik képét vagy videóját nem szerkesztői célra szeretné felhasználni, vegye fel a kapcsolatot a Gallo Images-el! A szerkesztői termékek valamennyi licence függ a Gallo Images Editorial, Rights-Managed and Rights-Ready Image and Film License Agreement. .